Rrëfimi +18: E dashura ime kërkon seks të egër me meshkuj tjerë, por unë….

  • 03 prill 2019 - 15:19
Rrëfimi +18: E dashura ime kërkon seks të egër me meshkuj tjerë, por unë….

E dashura Jane: Kam lëshuar pe dhe kam përjetuar shumë në këto tri vite që jemi bashkë – që kur ia kam falur se ka fjetur me mikun tim e deri kur m’i ka vjedhë 2,000 funte nga unë. Kam menduar se jemi kthyer në rrugë të mbarë. Por tani ajo dëshiron ta erëzojë jetën seksuale me meshkuj tjerë.

Ajo nuk është e interesuar për vajza në treshe. Në vend të kësaj, është lidhur me disa meshkuj nga puna e saj e re të cilët do t dëshironte t’i ftonte në ‘ndeja serioze të rriturish në shtëpinë tonë. Ajo e ka pranuar se dëshiron seks të egër në të gjitha pozitat, me lodra, ndëshkim dhe si skllave.

Krejt çfarë kamë për të dhënë është përkushtimi im në lidhjen tonë. A po kërkoj shumë kur ajo bën kaq shumë në mënyra tjera? Nuk e di edhe sa do të mundem të duroj. E adhuroj nganjëherë por nganjëherë po e tepron. Nuk kam asgjë kundër askujt, por nuk jam i interesuar në seks me djem tjerë.

Dhe nuk jam i interesuar ta shikoj të dashurën time duke u kënaqur me dikë tjetër. Nëse kjo më bën demode, më vjen keq atëherë. Problemi është me të dashurën time se është shumë kokëfortë. Kur i fiksohet një ide në kokë, vështirë t’ia largoj.

JANE thotë: E dashura juaj duket të jetë një tip i femrës që shtyn e shtyn derisa të marrë gjithçka çfarë dëshiron. Dhe, nëse ajo nuk e merr atë çfarë e dëshiron, heq kritikat nga jeta pa shikuar prapa. Është interesante se ajo më nuk ka ndonjë kontakt me anëtarët e saj të familjes apo me miqtë e vjetër.

Nëse e dashura jote ju provokon dhe ju vë në sprovë, atëherë gjërat kanë shkuar shumë keq. Ia bëj me dije se nuk do të mbështetesh për muri. Sikur ndejat e tilla me seks me djem të tjerë do të dëshironit që të dy, do të ishte ndryshe. Por nëse ia ke thënë se nuk je i interesuar në diçka të tillë dhe, ajo përsëri të bën presion, duhet të vësh në pikëpyetje respekton që ajo ka për ndjenjat tuaja.

Bisedo me të dhe flisni për problemet në lidhjen tuaj dhe shikoni nëse do të mund të filloni nga e para. Përse do të flinte me mikun tënd dhe do t’i vidhte të hollat? Nëse nuk duron më, mos u bëj budallai i askujt.

(Kosova Sot)