Pozita seksuale që po ofron orgazma të shumëfishta, ja si ta praktikoni

  • 08 prill 2019 - 12:11
Pozita seksuale që po ofron orgazma të shumëfishta, ja si ta praktikoni

Një eksperte e seksit rekomandoi pozicionin 'Mantis' ndaj çifteve, të cilat dëshirojnë ta shtojnë intensitetin seksual në dhomën e gjumit.

Kohët e fundit, një eksperte seksi zbuloi se ‘Mantis’ është “mënyra e duhur për të arritur orgazma të shumëfishta”.

“Është super e lehtë dhe mënyra më e fundit për të arritur orgazma të “g-spot”-it, klitorit dhe është pozicioni më i mirë absolut për lojën me thitha”, deklaroi Megan McCormak, eksperte e seksit.

Teknika ngjason me pozicionin e misionarit – pasi i kërkon burrit të kalojë në krye.

Por ekziston një kthesë në teknikën tradicionale, ajo kërkon që gruaja të shtrihet në krahun e saj me një këmbë në ajër.

Meqë ky pozicion është shumë më i hapur sesa misionari, ai lejon penetrim më të thellë.

Këndi i krahëvegjithashtu lejon qasje më të lehtë në klitoris, duke shtuar mundësinë e gruas për të arritur orgazmën.

(Kosova Sot)