E dashura ime e zjarrtë dëshiron se** gjithë ditën, unë nuk po mundem

  • 11 prill 2019 - 18:54
E dashura ime e zjarrtë dëshiron se** gjithë ditën, unë nuk po mundem

Ajo dëshiron më shumë seks, më shumë kohë dhe vëmendje. Ajo kërkon të heq dorë nga miqtë dhe të qëndroj me të në banesë me të 24/7. Unë aktualisht punoj nga shtëpia e edhe shefi i saj i ka thënë se dhe ajo mundet njëjtë. Nuk mund të mendoj asgjë më keq se sa të jam i ngjitur për të gjithë ditën.

Natyrisht, unë e dua, por kam nevojë për hapësirë. Për fat të keq, ajo s’e kupton këtë. Djemtë tjerë më konsiderojnë si djaloshi më me fat në botë, por e di se nëse e pranoj ofertën e saj, atëherë nuk do të mund të bëja asnjë punë sepse ajo pret seks gjithë ditën. Për momentin oreksi i saj për seks është ashtë kontrollit. Humbja në peshë dhe ndërhyrja në gjoks e kanë bërë të ndezur.

Ajo kërkon seks në mënyra të çuditshme dhe unë nuk mundem t’ia ofroj. Ajo po ashtu dëshiron treshe dhe bileta për bileta seksi. Javën e kaluar ka kërkuar të shkojmë thellë në një lokal prej druri, të zhveshur dhe të bëjmë seks gjatë perëndimit të diellit. Kur e refuzova më ka quajtur jo romantik.

Ai vend njihet edhe si vend ku rrinë të pastrehët dhe përdoruesit e drogës. Çfarë romance është të rrish në një vend të infektuar me shiringa?

JANE thotë: E dashura juaj duhet ta dëgjojë se ju nuk jeni gati për nivelin përkushtimit që ajo dëshiron. Jam e sigurt se ideja që ju të dy të jetoni dhe të punoni bashkë për të është e hareshme, por se nevojitet një lidhje e fortë për ta bërë atë.

Për momentin ti je më shumë se i lumtur që jeton në banesën tënde dhe se e takon kur e përfundon punën. Nëse edhe ajo dëshiron të punojë nga puna, kjo është zgjedhja e saj. Sa i përket oreksit të saj seksual, duhet të sigurohesh që nuk përfshihesh në planet e saj të egra.

Shpjegoja se orgjitë nuk janë ide jotja dhe se kjo nuk ndryshon. Kam përshtypjen se ajo po tenton të shndërrojë në diçka që nuk je. Duhet t’ia thuash se e pëlqen atë dhe të pëlqen seksi, por se nuk je një kukull seksi. A do të ishte më e lumtur me dikë tjetër? Ndoshta me dikë më eksperimental dhe më energjik?

(Kosova Sot)