Sonte mos flini pa kryer marrëdhënie seksuale, ja cila është arsyeja

  • 12 prill 2019 - 15:30
Sonte mos flini pa kryer marrëdhënie seksuale, ja cila është arsyeja

Në fakt jo vetëm sonte, por të gjitha ato netë që ju dëshironi të bëni një gjumë të mirë dhe të lehtë, pasi seksi sipas studimeve më të fundit është ilaçi kryesor për një gjumë të tillë.

Por jo vetëm kaq marrëdhënia seksuale ka edhe disa benefite të tjera që mund t’i ndjejmë, por që nuk na ndodh shpesh të flasim për to. Nëse pas një darkë të rëndë përtojmë të bëjmë ushtrime, kaloritë e marra mund ti heqim shumë kollaj, madje edhe duke u kënaqur përmes marrëdhënies seksuale. 

Gjithashtu marrëdhënia seksuale para gjumit, ndikon në korrigjimin e boshtit të kurrizit, duke ndikuar pozitivisht në qëndrimin tuaj gjatë jetës së përditshme.

(Kosova Sot)