Sa rëndësi ka dashuria për ju?

  • 21 prill 2019 - 18:41
Sa rëndësi ka dashuria për ju?

Dashuria bëhet e rëndësishme dhe serioze, nëse të njëjtën gjë ndjen edhe personi që doni. Po ju sa rëndësi i jepni dashurisë? Mendoni që është një fushë me lule apo diçka serioze? Zbulojeni duke iu përgjigjur pyetjeve të këtij testi…

1. E VUAN VETMINË?

a. Jo b. Ndonjëherë c. Me periudha d. Po

2. SA NJERËZ NË KËTË BOTË MENDON SE MUND TË PËRMIRËSOJNË JETËN TUAJ?

a. Nuk e di b. Shumë c. Pak d. Vetëm një

3. TË VUASH PËR DASHURINË ËSHTË:

a. E kotë b. Budallallëk c. E paevitueshme d. E domosdoshm 4.

TË DASHUROSH DIKË QË NUK TË DO ËSHTË:

a. E kotë b. Shenjë e një ndjeshmërie të madhe c. Diçka që mund të ndodhë d. Tragjike

5. DËSHIRON QË PARTNERI YT TË NDRYSHOJË?

a. Jo b. Në ndonjë detaj të vogël c. Vetëm në difektet më të mëdha d. Po

6. E KALUARA E PARTNERIT TUAJ:

a. Nuk më intereson b. Nuk është e rëndësishme c. Do të doja të dija çdo gjë d. Ka shumë rëndësi

7. MUND TË GRINDENI:

a. Shpesh b. E rëndësishme është të pajtohemi më pas c. Me raste d. Asnjëherë

8. MENDONI SE PARTNERI KA DETYRIME KUNDREJT JUSH?

a. Jo b. Varet se si kemi rënë dakord c. Po, për aq kohë sa do të jemi bashkë d. Po

9. JE XHELOZE?

a. Jo b. Vetëm nëse kam arsye c. Ndonjëherë d. Po

10. DO TË MARTOHESHE PËR TË PËRMIRËSUAR SITUATËN FINANCIARE?

a. Po b. Jo c. Varet nga partneri d. Vetëm në rastin e një nevoje ekstreme

11. JE BESNIKE?

a. Jo, por do të doja të isha b. Mendoj se po c. Jo d. Po

12. DO TË DËSHIROJE QË PRINDËRIT E TU TË JETONIN PRANË JUSH?

a. Jo b. Varet nga marrëdhënia me partnerin c. Po, nëse ata do të kishin nevojë d. Po

13. E ZGJEDH NJË PARTNER…

a. Për të mos qenë vetëm b. Për të pasur dikë që ta dashuroj c. Sepse përmirëson jetën time d. Për të pasur një jetë seksuale

14. DASHURIA ËSHTË:

a. Një mundësi për të përdorur aftësinë e të dashuruarit b. Diçka që ndihmon për të jetuar c. Një nga qëllimet e jetës d. I vetmi qëllim në jetë

15. Ç'MENDONI PËR ATA QË VUAJNË PËR DASHURINË?

a. Nuk dinë të dashurojnë b. Nuk kanë mësuar ende të jetojnë c. Dinë të dashurojnë d. Janë të pafat

16. TË PRETENDOSH TË TË DUAN ËSHTË:

a. E kotë b. E arsyeshme c. Çmendur i d. Shumë e drejtë

17. A je gati të ndryshosh për dashurinë?

a. Jo b. Po, ndonjë detaj të vogël c. Vetëm difektet e mëdha d. Po

18. ËSHTË I RËNDËSISHËM SEKSI?

a. Jo b. Varet nga çifti c. Vetëm në fillim d. Po, shumë

19. A BESON TE DASHURIA ME SHIKIM TË PARË?

a. Jo b. Varet nga njerëzit c. Varet nga situatat d. Po, shumë

20. ÇFARË BËN NËSE PARTNERI TË TRADHTON:

a. Ke inat të madh b. Ndihesh e zhgënjyer c. E lë d. Bën dhe ti të njëjtën gjë. Ia paguan me të njëjtën mënyrë.

(Kosova Sot)