Pozicioni seksual që të gjithë çiftet duhet ta provojnë gjithsesi

  • 22 prill 2019 - 17:06
Pozicioni seksual që të gjithë çiftet duhet ta provojnë gjithsesi

Meqenëse në po këtë vikend është edhe Dita e Pashkëve, një tabloid anglez ka menduar për një pozicion seksual për çifte.

Sipas një eksperte seksi, Ann Summers, këtë Pashkë mund të përjetoni një kënaqësi të plotë me këtë veprim.

“Cowgirl në anën e kundërt” është një pozicion klasik për kënaqësinë e gruas dhe të burrit në këtë fundjavë.

Ky është një pozicion klasik i cili kombinon depërtimin e thellë me një pamje spektakolare për burrin.

Ndërsa partneri shtrihet në shtrat, ju hapni këmbët dhe qëndroni gjunjë, duke u përballur me këmbët e tij. 

Nga kjo pozitë, ju mund të lëvizni lart e poshtë duke përdorur duart tuaja në kofshët e tij të tij.

Pastaj kthehuni prapa duke përdorur duart në gjoksin e tij, për të arritur një orgazmë me të vërtetë intenzive.

(Kosova Sot)