Femrat tregojnë një fjalë që duhet ta thonë meshkujt, për t’i bërë ato që të...

  • 24 prill 2019 - 18:33
Femrat tregojnë një fjalë që duhet ta thonë meshkujt, për t’i bërë ato që të...

Sipas disa përdorueseve të 'Twitter', ekzistojnë dy fjalë që lënë ato "të pafuqishme" në raport me meshkujt.

Një nga përdorueset, zbuloi dy fjalët që e bëjnë atë “të shkrihet”.

Ajo shkroi: “A jam e vetmja femër që shkrihet kur një mashkull të thotë” eja këtu”.

Duket se intensitetin emocional që përçon kjo thirrje është mbështetur nga një numër i madh i femrave. 

Për disa ditë, postimi ka grumbulluar 21,000 “retweet” dhe 117,000 pëlqime.

(Kosova Sot)