Rrëfimi i pistë: E kam bërë me shoqen e të dashurës dhe ajo e ka xhiruar, dhe tani...

  • 11 korrik 2019 - 16:33
Rrëfimi i pistë: E kam bërë me shoqen e të dashurës dhe ajo e ka xhiruar, dhe tani...

Shoqja e të dashurës sime pretendon se jemi dehë  dhe na thotë se do të zbulojë shiritin seksual prej nesh

Shoqja e të dashurës sime thotë se kemi pasur marrëdhënie seksuale dhe kemi xhiruar atë - por unë nuk mund ta mbaj mend fare. Dua të dashurën time dhe ndihem i dëshpëruar.

Unë jam një djalë 18 vjeç dhe e dashura ime dhe bashkëshorti i saj janë 16 vjeç. Një mik i saj sugjeroi që ne duhet të planifikojmë një festë të befasishme për ditëlindjen e 17 të të dashurës sime.

Ne filluam të shkruajmë një listë kë duhet ta ftojmë dhe kjo vajzë ishte një qeshje e mirë. Ajo nxori disa kanaçe, duke thënë se ishin prindërit e saj, por ata nuk do të kishin mend.

Unë nuk jam përdorues i pijes, nuk di që kam pirë ndonjëherë kështu deri në kohën që ne ndamë gjashtë paketa, koka ime ishte tjerrje. Pastaj nxori një shishe vodkash dhe bëmë disa të shtëna. 

Dhe kjo është e gjitha që unë e di. Nuk mbaj mend asgjë pas kësaj derisa të zgjohem në shtratin e saj të nesërmen në mëngjes.

Kjo vajzë thotë se ajo ka filmin që ne kemi kryer marrëdhënie seksuale në telefonin e saj, por vetëm do të më tregojë kur ta përfundoj atë me të dashurën time.

Ajo thotë se videon do t’ia tregojë të dashurës sime së pari në qoftë se unë nuk do të bashkohem me të.

Unë po përpiqem ta distancoj veten nga kjo vajzë, por ajo gjithmonë është me të dashurën time, duke vepruar sikur asgjë të mos ketë ndodhur.

Përgjigja e psikologes:

Mos lejo që të ndikohesh emocionalisht nga ajo vajzë që nuk e do dhe nuk dëshiron të jesh me të.

Nëse ti ke qenë i dehur dhe nuk të kujtohet asgjë që ka ndodhur, me ligj kjo nuk është abuzim seksual.

Nëse ajo të ka xhiruar ty pa lejen tënde, ajo e ka thyer ligjin po ashtu dhe kjo do ta bëjë atë të tërhiqet.

(Kosova Sot Online)