Një 28-vjeçare pyet: A po ma shkatërron vibratori jetën time me të dashurin

  • 21 gusht 2019 - 10:46
Një 28-vjeçare pyet: A po ma shkatërron vibratori jetën time me të dashurin

Jam 28 vjeçe dhe mendoj se mund të jem e varur nga vibratori ime. Ofron lumturi 10 ose 11 herë në një orë të vetme; por një njeri? Duket sikur i duhet përgjithmonë. Jam e shqetësuar në disa nivele: A po bllokon aftësinë time për të pasur marrëdhënie me meshkujt? Mos po e bëj më shpesh? Jam e shqetësuar, kështu që e provoj çdo dy javë.

Psikologia E.Jean: Po e kuptoj siç duhet: Po përjeton kënaqësinë më të madhe 11 herë në orë dhe po pyet për… meshkujt? Merre vibratorin në shtrat me të dashurin. Do ta bëjë lidhjen tuaj më të dëshiruar dhe më “të egër”. Mund të flisni me të për këtë çështje.

Pyetja e vërtetë është: Pse t’i kufizosh aftësitë tuaja në një vegël? Gjenitë bëhen të aftë në fushat e tyre, sepse stërviten për të zotëruar aftësitë të reja. Ke nevojë për praktikë të vazhdueshme me metoda të tjera.

(Kosova Sot Online)