10 sjelljet e grave që i bëjnë burrat të dashurohen pas tyre

  • 23 gusht 2019 - 08:05
10 sjelljet e grave që i bëjnë burrat të dashurohen pas tyre

Ekzistojnë disa gjeste që ne gratë i bëjmë pa vetëdije, por që burrat i duan dhe i bëjnë të çmenden pas tyre. Disa nuk janë dhe aq të dukshme. Të jesh në gjendje të kuptosh burrat është një detyrë vërtetë e vështirë, por ata janë pjesë e ekzistencës sonë dhe prandaj ne duhet të jetojmë me pikat e tyre të forta dhe të dobëta. Ne gratë kemi një dhuratë,  atë të të qenit në gjendje të tërheqim vëmendjen e një burri pa shumë përpjekje, por vetëm duke u sjellur në një mënyrë të caktuar.

Këtu janë 10 gjeste që gratë bëjnë për të tërhequr interesin e një burri.

1. Kalojnë duart nëpër flokë

2. Lëvizin fundshpinën kur veshin pantallonat

3. Qëndrojnë në majë të gishtave për të kapur një objekt që është pozicionuar diku lart. Arsyeja se pse meshkujt e pëlqejnë këtë veprim është sepse u japin sinjal atyre që po bëjnë më të mirën duke u përpjekur për të arritur një qëllim.

4. Veshin një këmishë burrash sikur të ishte fustan. Ky gjest provokon tek njeriu ndjenjën se gruaja është e qetë në jetën në çift, duke ndarë gjithçka. Për më tepër është jashtëzakonisht seksi dhe tërheqëse në sytë e tyre.

5. Prekin gjoksin e burrave me gishta

6. Ngrohin veten duke qëndruar afër një burri

7. Fiksohen me shikimin në sy në publik. Është padyshim shumë seksuale që një mashkull të dijë që po e ndiqni atë në turmë me sy, duke arritur të krijoni një marrëdhënie mendore shumë të fortë.

8. Kafshoni buzët ndërsa shikoni sytë e tij

9. Sy të ëmbël. Jo shumë për t'u ekzagjeruar, por është një teknikë e provuar

10. I kushtojnë vëmendje dhe rëndësi të vërtetë asaj që thotë një burrë.

(Kosova Sot Online)