Punë në mëngjes, në darkë bëni marrëdhënie: Po ju ndodh kjo gjë e rëndë që nuk po e kuptoni

  • 27 gusht 2019 - 18:31
Punë në mëngjes, në darkë bëni marrëdhënie: Po ju ndodh kjo gjë e rëndë që nuk po e kuptoni

Sipas eksperteve, rutina dhe ngarkesa ne pune po v.r.et marredheniet intime te cifteve.

“Dhoma e gjumit e vdekur” shkaktohet nga s t resi i punës, sipas studimit me te fundit.

Ky term përkufizon një lidhje dashurie me s e ks të rrallë që zgjat për një periudhë kohe, nga 6 muaj në 5 vite.

51% e të anketuarve thanë se “m agjia” në dhomën e gjumit përfundoi për shkak të s tresit.

“Puna luan një rol kaq të rëndësishëm në jetën tonë, saqë ne përpiqemi të vendosim kufij në shtëpi, veçanërisht kur bëhet fjalë për s tresin e punës,” tha psikologia Susan Valentine për Global News.

Duhet të bëni kujdes edhe me ushqimin pasi një tjetër faktor i rëndësishëm që shkakton s eks të rrallë është mbipesha.

(Kosova Sot Online)