“Më hodhi mbi krevat dhe më zhveshi, më hipi sipër dhe u çmenda nga o…”

  • 30 gusht 2019 - 21:25
“Më hodhi mbi krevat dhe më zhveshi, më hipi sipër dhe u çmenda nga o…”

E dashur Deidre,

Unë jam 30 vjeçe dhe prej tre vitesh jam e lidhur me partneri tim, që është 28 vjeç.

Ne kemi qen një çift shumë i mirë, kemi pasur një raport të shëndetshëm, por puna është që ai punon  në ushtri dhe ka raste që  nuk takohemi as për 5 muaj.

Para dy muajsh, unë u transferova në një punë të re, dhe aty takova një koleg, 21 vjeç por shumë i mirë. Nuk e di si por që në takimin e parë ne kishim shumë kimi me njëri-tjetrin. Pak ditë më vonë në dolëm për një pije, dhe prej atij takimi, ai më çoi në shtëpinë e tij.

Ajo natë ishte zjarr, ai më hodhi në shtrat, më zhveshi dhe bëmë s e ks për orë të tëra.

Prej asaj nate nuk ndahemi dot nga njëri-tjetri dhe takohemi çdo ditë dhe bëjmë s eks.

Ai më ka ri n gjallur, është shumë i mirë në krevat, dhe nuk do lidhje serioze, martesë apo fëmijë sepse është i vogël. 

Nga ana tjetër i dashuri im, kërkon që të martohemi dhe të bëjmë fëmijë, por ai është gjithmonë larg dhe unë nuk ndihem e sigurt për këtë gjë.

Tani jam mes dy z jarreve, të rri me të dashurin tim që e di që edhe mund të  krijoj një familje, apo të rri me d ashnorin , pavarësisht se nuk është lidhje e qëndrueshme… ama s eksi me të është i hatashëm dhe më bën të harroj çdo gjë?”

Përgjigjja e psikologes:

Të dy djemtë e kanë shumë të qartë se çfarë duan për jetën e tyre, ti jo!

Ndaje mendjen, do një familje apo do aventurë.

Kur t’i kthesh përgjigje vetes, atëherë do ta kesh shumë të thjeshtë që të vendosësh.

(Kosova Sot Online)