Këto femra janë të papërmbajtëshme në shtrat, ja pse...

  • 03 shtator 2019 - 13:35
Këto femra janë të papërmbajtëshme në shtrat, ja pse...

Kur bëhet fjalë për femrat të cilat janë më të mirat në shtrat, me siguri na shkon menjëherë mendja te ato se.ksi, të bukura dhe joshëse. Mirëpo, e vërteta është krejtësisht ndryshe. Nëse u beson hulumtimeve më të reja, aksionet më të nxehta në krevat dhe or.gazmat më të fuqishme i kanë femrat leshatore!

Sigurisht që duhet të depilojnë të gjitha pjesët e trupit ama kur bëhet fjala për se.ks kanë shumë përparësi ndaj femrave që kanë më pak qime në trup. Çështja është, natyrisht, tek hormonet.

Femrat të cilat kanë qime më shumë, më të errëta dhe më të gjata, kanë nivel më të lartë të tes.tosteroneve, gjë që patjetër ndikon edhe në cilësinë e marrëdhënieve se.ksuale.

“Për shkak të te.stosteroneve të shtuara, pika G dhe kli.torisi te tipat e këtilla të femrave reagojnë më fuqishëm gjatë pe.netrimit, andaj edhe ndiejnë kënaqësi më të madhe, ndërkaq org.azmën e kanë më të fuqishme dhe e arrijnë më lehtë”, thuhet ne studim.

(Kosova Sot Online)