Këto janë 3 fjalët “magjike” që meshkujt dëshirojnë t’i dëgjojnë gjatë se***

  • 13 shtator 2019 - 14:44
Këto janë 3 fjalët “magjike” që meshkujt dëshirojnë t’i dëgjojnë gjatë se***

Jeni duke kërkuar mënyra për ta impresionuar partnerin tuaj në shtrat? Mos shikoni më shumë, përveç këtyre sugjerimeve që i gjeni këtu.

Të përdorni fjalor apo edhe ‘fjalë të pista’ mund të ndikoj shumë në përmirësimin e marrëdhënieve seksuale.

Me sa duket sipas ekspertëve dhe aktorëve të filmave për të rritur ky fjalor mund të ndikojë në rritjen e tensionit seksuale, raporton “Daily Star”.

“Daily Star”, ka intervistuar disa meshkuj për këtë çështje dhe kanë ardhur në përfundim se meshkujt dëshirojnë të i komplimentojnë për gjatë marrëdhënieve. 

Në pyetjen se cilat fjalë ju ndezin më shumë në shtrat, të intervistuarit kanë jap 3 opsione dhe njëra prej tyre ka qenë fituese. Meshkujt dëshirojnë të dëgjojnë se sa të aftë janë ata në shtrat. Fjalët si “kjo më bënë të ndjehem mirë” renditen në top, me 30% votues që kanë zgjedhur këtë opsion.

Po ashtu, fjala si “të dua tani” është një prej fjalëve që i ndez ata më së shumti, me 26% votues, e ndjekur me fjalën “të lutem mos ndalo”.

Nëse dëshironi të keni më shumë tension në shtrat këto janë fjalët që duhet të i përdorni:

“Kjo më benë të ndjehem mirë” -30%

“Te dua tani” 26%

“Je shumë i madh” 23%

“Te lutem mos ndalo” 23%.

(Kosova Sot Online)