Pozicioni seksual në dush, duhet provuar nga të gjithë

  • 18 shtator 2019 - 22:41
Pozicioni seksual në dush, duhet provuar nga të gjithë

Seksi në dush është i ndërlikuar, në disa raste mund të bëhet shumë i rrezikshëm.

Por, sipas një eksperteje seksi, Ann Summers, ekziston një pozicion seksual që ua lehtëson marrëdhënien në këtë ambient.

Gjithçka që duhet të bëni është të qëndroni përpara partnerit tuaj dhe të gjunjëzoheni lehtësisht.

Ai do të mbështetet prapa në mënyrë që të arrijë pozicionin e duhur dhe të fillojë të penetrojë, ndërsa ju mbeteni me shpinë përpara tij.

Ekspertja e seksit gjithashtu këshillon të përdorni temperaturën e ujit për të shtuar ndjesinë gjatë aktit.

(Kosova Sot Online)