Dhuratat më të urryera nga meshkujt, ja cilat janë

  • 05 tetor 2019 - 08:19
Dhuratat më të urryera nga meshkujt, ja cilat janë

Në vendin e parë sa u përket dhuratave më të urryera nga meshkujt janë shalli dhe dorëzat, jo vetëm sepse meshkujt kanë disa, por sepse tregon një mungesë vëmendje ndaj tyre. Nëse nuk doni të rrezikoni të prekni në sedër partnerin tuaj, gjate festave të fundvitit shmangni të brendshmet, sepse prej kohësh ata ja besojnë këtë zgjedhje nënave të tyre.

Edhe kravata bën pjesë e dhuratës klasike që urrehet nga meshkujt, sepse ata kanë një model të tyre për të dhe i qëndrojnë besnik.

Një libër? Mos guxoni, mund të mbetet në raft për vite i palexuar. Edhe parfumet duhen evituar, pasi është shumë e vështirë të zgjedhësh aromën e tij të preferuar, për më tepër që mund ti acarojë lëkurën.

(Kosova Sot Online)