12 gjërat që duhet të dimë për dashurinë e vërtetë

  • 30 tetor 2019 - 10:55
12 gjërat që duhet të dimë për dashurinë e vërtetë

Kur jeni i dashuruar dhe keni një marrëdhënie të shëndetshme, mund të ulen nivelet e ankthit dhe kjo është vërtetuar shkencërisht. Ju madje mund të filloni të dukeni më mirë ose të ndjeheni më pak të stresuar në punë. Përqafimi dhe puthja prodhojnë ndjesi qetësie, sigurie dhe kënaqësie.

Ja 12 gjëra që ju ndodhin kur takoni dashurinë tuaj të vërtetë.

Dashuria është ndarja jo vetëm e momenteve të mira, por edhe e atyre të këqija.

Dashuria e vërtetë është një veprim.

Ju të dy i njihni kufijtë tuaj dhe i mbani ato.

Ju ndani një koncept të përbashkët se çfarë është dashuria e vërtetë.

Dashuri do të thotë qëllime dhe dëshira të përbashkëta.

Ju ndani përgjegjësitë.

Partneri juaj nuk përpiqet t’iu ndryshojë dhe pranon papërsosmëritë tuaja.

Në dashuri të vërtetë, nuk ka vend për të luajtur lojëra.

Gjithmonë ka kohë për punë në grup kur je i dashuruar.

Mund të jesh i prekshëm nga një person që të do.

Ju bëheni një person më i mirë kur jeni i dashuruar.

Ju filloni të provoni gjëra të reja.

(Kosova Sot Online)