‘U ikë truri’, këtë pozicion duhet ta provojë çdo çift në shtrat

  • 05 janar 2020 - 12:59
‘U ikë truri’, këtë pozicion duhet ta provojë çdo çift në shtrat

Shtylla e një lidhjeje është kënaqësia reciproke, përkatësisht pozicioni 69. Ky pozicion është mjaft i frekuentuar në mesin e çifteve.

Por, nëse zbritni këtë numër me një, ju arrini me një pozicion tjetër, që mund të ndizni seriozisht gjërat mes jush dhe partnerit tuaj.

Vitamina D mund të lehtësojë periudhat e dhimbshme menstruale sipas hulumtimit italianë

Shkaktarët që dërgojnë drejt shtimit të peshës gjatë menopauzës tek gratë

68 është një pozicion klasik sensual, për të bërë një person në qendër të vëmendjes.

Njëri nga partnerët shtrihet në shpinë me këmbët e tyre, ndërsa personi tjetër ngjitet sipër dhe qëndron me shpinë në barkun e partnerit të tyre – pozicionohet ashjtu që organet gjenitale të tyre janë pranë gojës së personit poshtë.

Image

Ofruesi i kënaqësisë ka duart e tyre të lira për t’i bredhur në trupin e personit tjetër, ndërsa personi në krye qëndron prapa dhe gëzon stimulimin nga partneri i tyre.

(Kosova Sot Online)