5 këshilla për ta bërë partnerin të çmendet nën çarçafë

  • 12 shkurt 2020 - 18:10
5 këshilla për ta bërë partnerin të çmendet nën çarçafë

Zbuloni disa këshilla të pagabueshme për ta bërë intimitetin tuaj gjithnjë e më tërheqës dhe ta pushtoni atë çdo ditë më shumë midis çarçafëve.

Djemtë thuhet se kanë një ankth të performancës. Ata janë ata që jetojnë intimitetin si një moment vlerësimi, një kontekst në të cilin asgjë më pak se maja nuk mund të përballohet dhe që pastaj shndërrohet në një bazë për të gjykuar mashkullorinë e tyre.

Pra, një angazhim i bukur, por në vend të kësaj për ne gratë? A është intimiteti në të vërtetë vetëm një moment në të cilin duhet të marrësh pa shumë përgjegjësi? Në realitet gjërat nuk janë krejt të tilla. Në shekullin XXI edhe ne vajzat dëshirojmë të gjejmë një rol shpërblyes midis çarçafëve, një moment në të cilin ndihemi të mërzitura, por edhe të vlerësuara.

Nëse burrat duan t’i bëjnë gratë e tyre të çmenden, ata gjithashtu duan ta bëjnë partnerin e tyre të humbasë mendjen kur janë midis çarçafëve.

Këshilla për intimitet: si ta shtyni atë të çmendet për ju

Le të fillojmë me një të vërtetë të thjeshtë, por të madhe: nëse ndjen kënaqësi, ai do të ndiejë kënaqësi. Nuk ka asgjë më shumë afrodiziak që një burrë të ndjejë gruan e tij të lërë kokën. Prandaj do të zbuloni se të gjitha këshillat që do t’ju ofrojmë sot fillojnë nga kjo bazë e përbashkët: të mësuarit për t’i komunikuar kënaqësinë tonë atij. Fjalët, gjestet, lëvizjet, gjithçka mund të kontribuojë në bërjen e një mashkulli për të kuptuar se sa gruaja e tij po vlerëson momentin e intimitetit dhe kjo vetëm do të rrisë kënaqësinë e tij. Në fund të fundit, ata janë burra dhe egoja e tyre luan gjithmonë një rol kryesor.

Kontakti me sy – Nëse në jetën e përditshme jeni të bindur që burrat nuk janë siç duhet vëzhguesit më të mëdhenj që ecin në këtë Planet, përgatituni të ndryshoni mendimin tuaj kur bëhet fjalë për intimitetin. Në intimitet, të vëzhgosh ty është një burim i shkëlqyeshëm i kënaqësisë për të: asgjë nuk e kënaq njeriun më shumë sesa të shohë gruan e tij të ndjejë kënaqësi, të admirosh rezultatin e përpjekjeve të tij është një afrodiziak i vërtetë për të. Nëse doni ta drejtoni atë të çmendur, atëherë tregoni pa hezitim shpërthimin e dëshirës suaj.

Tregoni kreativitetin tuaj – Burrat shpesh duan të jenë mbizotërues në marrëdhënie, por, po aq zakonisht, ata e vlerësojnë gruan që di të marrë iniciativën. Ndryshoni pozicionin, eksperimentoni, provoni gjëra të reja: që ai të shohë që e lini veten të shkojë pa kufi do të jetë një shkëndijë e vërtetë pasioni, një nga 10 gjërat e vogla që burrat adhurojnë tek gruaja që e duan. 

Thuajeni me fjalët tuaja – rënkime, një gjuhë e qartë dhe ndarja e zërit të asaj që po provoni do të jetë e papërballueshme për të thënë më së paku. Nuk ka asnjë burrë që nuk i pëlqen të dëgjojë gruan e tij jo vetëm kur kënaqësia shpërthen, por edhe gjatë pjesës tjetër të marrëdhënies: ndjenja që e humbni kokën gjithnjë e më shumë, mund ta bëjë djalin tuaj të bëjë të njëjtën gjë.

Thjeshtësia – Është e vërtetë, çdo herë pas here një veshje e brendshme e veçantë ose një make-up më provokues mund t’ju ëndihmojnë ta pushtoni por, kur tani jeni nën çarçafë, për të asgje më ska rëndësi.

Bëhu një udhëzues – Tregojuani atë që ju pëlqen, udhëzojeni atë … më shumë sesa fjalë erotike për një burrë që, ndërsa është në shtrat, pëlqen të ndihet i udhëhequr nga gruaja e tij dhe të di se çfarë mund të bëjë vërtet për ta bërë atë të çmendet.

(Kosova Sot Online)