11 shenjat që do t’ju lejojnë të njihni bashkëshortin tuaj shpirtëror

  • 06 prill 2020 - 07:35
11 shenjat që do t’ju lejojnë të njihni bashkëshortin tuaj shpirtëror

Ka shumë teori që përcaktojnë kuptimin e një shoku shpirtëror, por gjëja e përbashkët është se para se të vinin në këtë Tokë, kur ato ishin një formë e pastër e energjisë që nuk ekzistonte në një trup fizik, ato u evoluan në një vetëdije më të lartë. Energjia u nda në dy pjesë, një pjesë e së cilës hyri në një trup, ndërsa pjesa tjetër u përhap në një pjesë të botës.

Kur të takohen të dy palët, në atë moment dy shpirtrat do të përqafohen dhe do të bëhen plotësisht të vetëdijshëm. Ka shumë indikacione që do t’ju ndihmojnë të njihni bashkëshortin tuaj shpirtëror.

1. Ju do të ndjeni një lidhje të pashpjegueshme të energjisë me këtë person.

2. Do të ndiheni sikur një magnet po ju tërheq drejt këtij personi, dhe arsyeja që qëndron pas saj është më se e dukshme, ju jeni të destinuar të jeni me këtë person, sepse ai / ajo është shoku i shpirtit tuaj.

3. Do të ketë gjithashtu një lidhje të thellë romantike që do t’ju bëjë të mendoni se keni një të ardhme me këtë person.

4. Lidhja mes jush do të jetë aq e fortë dhe e fuqishme, sa do të ndiheni sikur e keni njohur prej kohësh këtë person.

5. Disa sinkronizime do të fillojnë të shfaqen rreth jush kur jeni afër këtij personi.

6. Ju gjithashtu do të keni një lidhje telepatike kur të takoni bashkëshortin tuaj shpirtëror dhe do ta dini se çfarë mendojnë ata.

7. Pas takimit me bashkëshortin tënd shpirtëror, shpesh ju takoheni në ëndrra dhe ndonjëherë ëndrrat mund të jenë edhe me natyrë seksuale dhe intime.

8. Mund të mendoni se keni përjetuar situata të ngjashme në jetë.

9. Gjithashtu mund të ndani hobi ose interesa të ngjashëm me shokun tuaj shpirtëror, gjë që natyrisht do t’ju ndihmojë të lidheni shumë shpejt.

10. Shumë shpesh do të keni ndjenjën e njohjes me këtë person.

11. Mund t’i shihni gjërat të lidhura me të kaluarën. Obligimet e jetës së kaluar dhe të dimensioneve të tjera janë shpesh një shenjë e madhe e një lidhjeje të dyfishtë.

(Kosova Sot Online)