4 mënyrat që ju ndihmojnë të puthni më mirë

  • 22 maj 2020 - 21:39
4 mënyrat që ju ndihmojnë të puthni më mirë

Ka nuancë romantike që të puthni dikë si duhet dhe ka mënyra të lehta edhe nëse ju jeni pa eksperiencë.

Këto mënyra do ju ndihmojnë që të puthni më mirë.

Gjeni momentin e duhur

Ndiqni gjuhën e trupit të personit tjetër që të dini kur është koha e duhur që ti jepni një puthje. Mos insistoni që të jepni puthjen sepse nuk ndiheni mirë apo të lini personin tjetër të prisni shumë gjatë që të shohin interesin tuaj.

Puno me sy

Kur dëshironi të puthni dikë dhe nuk mund të flisni, përdorni syt tuaj që të tregoni se cili është hapi juaj i radhës. Reagimet e përkohshme tregojnë se çfarë dëshiron personi që keni afër, ndër to është mënyra e frymëmarrjes apo mënyra gjentile e prekjes së dorës.

Merrni kohën tuaj

Mos  veproni diçka që do të teprohet duke u munduar shumë të kontrolloni situatën. Merrni frymë thellë dhe bëje atë që ndieni, shkruan marieclaire.

Mbaje pasionin

Puthja e bënë që partneri juaj të ndihet special dhe më afër jush. Jepni puthje me pasion që partneri juaj të afrohet me ju. 

(Kosova Sot Online)