Nëse ai nuk të shkruan apo telefonon, kjo është arsyeja e vërtetë

  • 05 qershor 2020 - 12:30
Nëse ai nuk të shkruan apo telefonon, kjo është arsyeja e vërtetë

Pa marrë parasysh se sa të zënë jeni duke shikuar një program televiziv, nëse keni kohë për të shkuar në banjë ose për të ngrënë një kafshatë, atëherë ju keni kohë dhe mundësi për të shkruar një mesazh të shkurtër.

Pra, arsyeja pse ai është i heshtur dhe nuk shkruan asgjë nuk është për shkak se ai është i zënë.

Dhe nuk është si ai duhet të përqendrohet në punën e tij.

Dhe nuk është se ai thjesht nuk i pëlqen të shkruajë me njerëz të tjerë.

Dhe jo sepse nuk jeni tërheqëse. Jo sepse ju i keni shkruar disa mesazhe me radhë. Jo sepse ju dukeni shumë e bezdisshme apo e dëshpëruar.

Jo sepse je vetvetja. Në realitet, kjo nuk ka të bëjë aspak me personalitetin tuaj.

Kjo lidhet me të. Nuk është gati për një femër si ti që të bëhesh pjesë e përhershme e jetës së tij.

Ai nuk është gati të shpenzojë edhe disa minuta duke ju shkruar.

A doni me të vërtetë një djalë, i cili nuk mund të shtypë disa butona në telefonin e tij vetëm për t’ju bërë të buzëqeshni? Nëse nuk do të të shkruajë, a mendoni me të vërtetë se do të bëjë përpjekje për të blerë lule ose për të gjetur një vend ideal për t’u takuar?

Absolutisht jo!

As nuk i kalon në mendje. Pra, mos mendoni për sa kohë duhet të prisni para se të shkruani përsëri. Përgjigjja është e thjeshtë: Mos i shkruaj atij. Mos e bëj!

Dhe mos e ndizni telefonin tuaj, duke pritur që emri i tij të shfaqet. Nëse ai nuk ju shkruan, ai nuk do të mendojë për ty. Dhe nëse ai nuk mendon për ty, atëherë nuk jeni në interesin e tij. Të paktën, jo për diçka serioze.

Edhe nëse ndonjëherë ti shkruan, kjo nuk mjafton. Nëse ai shkruan natën, atëherë ai dëshiron seks. Por nuk ka rëndësi, sepse nuk keni nevojë për një djalë që ju kujton vetëm gjatë natës.

Keni nevojë për dikë që mendon për ty kur zgjohet, kur ecën me miqtë, kur merr frymë. Nëse seksi është e vetmja gjë që e bën atë të kujtohet, atëherë definitivisht nuk është për ju.

Nëse ju shkruani rrallë dhe nëse raportet tuaja duken të pasinqerta, atëherë nuk duhet të mendoni për një takim personal me të. Nëse nuk mund ta mbani bisedën në telefon, ku është më e lehtë ta bëni, si mendoni se do të shkojë mes jush përballë?

Prisni, kur takoni dikë me të cilin do të keni “kimi”, me telefon dhe personalisht. Prisni që dikush ta bëjë këtë “përpjekje” (nëse ai është i dashuruar me ty, kjo nuk është një përpjekje) për të kërkuar me dëshirë, nëpërmjet telefonit dhe personalisht.

(Kosova Sot Online)