Femrat e lindura në këto shenja horoskopi janë ndryshe nga femrat e tjera, prandaj janë fatale

  • G.G /
  • 26 qershor 2020 - 11:10
Femrat e lindura në këto shenja horoskopi janë ndryshe nga femrat e tjera, prandaj janë fatale

Çdo person ka kritere, të cilat i kërkon te partneri, mirëpo astrologjia thotë që femrat e lindura në këto shenja horoskopi janë shumë më tërheqëse për meshkujt

Karizma e tyre dhe personaliteti i pabesueshëm tërheqin vëmendjen.

Po ju sjellim tri shenja para të cilave meshkujt bien në gjunjë:

Demi

Femrat e lindura në shenjën e Demit janë shumë sharmante, ndërkaq meshkujt çmenden pas tyre. E jetojnë jetën sipas rregullave të veta dhe i duan meshkujt të cilët mund t’u përshtaten. Qëndrimi i shkujdesur i saj është diçka që më së shumti tërheq gjininë mashkullore.

Akrepi

Akrepi josh me bukurinë dhe sjelljet e tij. Vetvetes i japin mjaft kohë me rastin e zgjedhjes së partnerit në mënyrë që të zgjedhin sa më mirë. Është e vështirë të impresionohen, ndërkaq meshkujt kjo i tërheq fuqishëm.

Binjakët

Janë shumë të shoqërueshme, ndërkaq i tërheqin meshkujt të cilët janë të gatshëm që të sakrifikojnë çdo gjë për to. 

(Kosova Sot Online)