Gjashtë gjërat që i ndodhin trupit kur ndaloni së bëri s*ks

  • G.G /
  • 07 korrik 2020 - 10:29
Gjashtë gjërat që i ndodhin trupit kur ndaloni së bëri s*ks

Përveç faktit që në këtë kohë pasiviteti s*ksual është më se i shprehur, kjo mund të ketë ndikim negativ në shëndetin tuaj.

Studimet thonë se pasiviteti seksual mund ta shtojë stresin – dhe kjo mund të dobësojë sistemin imunitar.

Por, çfarë ndodh me ju trupin kur ndaloni të bëni s*ks?

Kjo është lista e plotë e efekteve negative të ndërprerjes së aktivitetit intim:

Rritja e niveleve së stresit

Shfaqja e sëmundjeve të zemrës

Rënia e sistemit imunitar

Ngadalësimi i zhvillimit të trurit

Rreziku nga disfunksioni erektil

Grave mund t’iu vështirësohen dhimbjet e shkaktuara nga menstruacionet.

(Kosova Sot Online)