Ja sa shpesh duhet të bëjnë çiftet marrëdhënie për të qenë të lumtur

  • G.G /
  • 07 korrik 2020 - 11:10
Ja sa shpesh duhet të bëjnë çiftet marrëdhënie për të qenë të lumtur

Sa shpesh rekomandohet të bëni me partnerin/en tuaj? Një herë në muaj? Çdo ditë? Dy herë në javë?

Ka shumë hulumtime për këtë pyetje, saqë mund të mendoni se është diçka për çfarë dëshirojnë të flasin të gjithë njerëzit tërë kohën.

Megjithatë, teoria e fundit vjen nga akademikët e universitetit të Torontos, të cilët e kanë analizuar jetën sek suale të 15,000 çifteve dhe kanë konstatuar se nivelet tona të lumturisë e arrijnë kulmin me një herë në javë.

Po, ju mund ta bëni edhe më shpesh nëse dëshironi, por kjo nuk nënkupton se do të bëheni edhe më të lumtur.

(Kosova Sot Online)