Meshkujt e humbasin më vonë se femrat, do shokoheni përse

  • G.G /
  • 27 korrik 2020 - 12:53
Meshkujt e humbasin më vonë se femrat, do shokoheni përse

Thuaji një gruaje që je i vi rgjër pasi ke kaluar moshën 25 vjeçare dhe prit të të talli.’

Ky është mendimi i shumicës së meshkujve që kanë fjetur shumë vonë me një femër. Virgj ëria mashkullore shihet si tabu, por studimet tregojnë se është shumë më e mundur të takosh një mashkull të vi rgjër se kurrë më parë.

Një studim që mori në analizë 16,000 persona të lindur rreth viteve ’90, tregon se 1 në 8 persona 26 vjeçarë janë ende të vi rgjër. Disa tregojnë se edhe 1 në 6.

Në brezat e mëparshëm, kjo shifër ishte 1 në 20.

Një studim i universitetit të Chicago-s tregoi se numri i meshkujve rreth të 30-ave që janë të vi rgjër është trefishuar që nga 2008.

(Kosova Sot Online)