5 mënyra për të ndaluar grimin të shkrijë gjatë verës

  • 29 maj 2019 - 08:13
5 mënyra për të ndaluar grimin të shkrijë gjatë verës

Vera është shumë afër, megjithëse moti i ditëve të fundit nuk e ka favorizuar nisjen e sezonit turistik. Por masat paraprake për ditët e nxehta duhet të fillojnë të merren që tani. Një nga problemet që has shumica e femrave gjatë kësaj periudhe është grimi që shkrin. Zakonisht ky shqetësim shkaktohet nga përdorimi i gabuar i produkteve të make-up.

Më poshtë do ju listojmë 5 gjëra që duhet t’i keni kujdes para se të aplikoni grimin:

Apliko ‘primer’ para se të përdorësh pudrën dhe zgjidh atë që i përshtatet lëkurës tënde.

Përhape pudrën në mënyrën e duhur me një furçë grimi që do ta bëjë të duket natyrale.

Përdorni produkte rezistente ndaj ujit sidomos në pjesën e syve.

Tek buzët përdorni laps dhe jo buzëkuq.

Mos harroni sprajin që ndikon në kohëzgjatjen e grimit në fytyrë. 

(Kosova Sot Online)