Vendosni disa fletë lakër te gjoksi dhe kur të zgjoheni ngeleni pa fjalë nga ajo që do t’iu ndodhë

  • G.G /
  • 19 gusht 2020 - 10:47
Vendosni disa fletë lakër te gjoksi dhe kur të zgjoheni ngeleni pa fjalë nga ajo që do t’iu ndodhë

Nëse dëshironi që të keni një sistem të fuqis hëm, mos harroni këtë truk të mahnitshëm me lakër.

Lakra jo vetëm ka shije të mirë, por ajo ka përfitime të shumta shëndetësore. Ajo është përdorur si produkt për të kuruar shumë lloje dhimbjesh. A e dini se lakra mund të kurojë dhimbjen e kokës, ënjtjet apo lehtësimin e dhimbjeve të tjera?!

Lakra është e pasur me sq ufur dhe vitaminë C, dhe kjo e bën të ketë efekte të magjishme, prandaj le të hedhim një vështrim në përfitimet e saj për shëndetin!

1-Nëse ndonjë pjesë e trupit është e ën jtur, atëherë vendosi një fletë lakre rreth zonën së ënjtur dhe shihni rezultatet të nesërmen.

2-Lakra është shumë e dobishme në lehtësimin e dhi mbjes. Nëse keni dh imbje koke, vendosni disa fletë rreth kokës dhe ju do të merrni një lehtësim në fare pak kohë.

3-A e dini se lakra ndihmon për të kuruar dhimbjet në gji, nëse jeni duke ushqyer fëmijën me qumësht? Po, gjoksi i lënd uar dhe dhimbjet mund të shërohen duke e mbajtur një fletë lakre në gjoks për pak orë.

(Kosova Sot Online)