Zgjidh një nga tre letrat dhe zbuloni një anë pozitive dhe një anë negative në jetën tuaj

  • E.K /
  • 26 shtator 2020 - 11:29
Zgjidh një nga tre letrat dhe zbuloni një anë pozitive dhe një anë negative në jetën tuaj

Kontrolli i mendimeve tona është çelësi për të ecur përpara pa ndjerë peshën e botës mbi supe. Për vite me radhë kemi dëgjuar për rëndësinë e mbajtjes së një qëndrimi pozitiv ndaj vështirësive që na paraqet jeta. Ka ardhur koha për të ripërtërirë mënyrën tonë të të menduarit dhe për të krijuar zakone të reja, që na lejojnë të arrijmë atë që dëshirojmë kaq shumë.

E vërteta është se nëse e lini veten të dominohet nga mendime negative ose nëse lejoni që depresioni të marrë epërsinë, do të kaloni jetën tuaj pa shijuar gjërat e mira. Nga ana tjetër, është gjithashtu e vërtetë që mendimi i tepërt pozitiv mund të shtrembërojë realitetin.

Ajo që duhet të bëni është të gjeni ekuilibrin, duke ndryshuar mënyrën tuaj të të menduarit dhe modifikuar mekanizmat tuaj mbrojtës. Ju duhet të aktivizoni motorin tuaj të brendshëm, vetëm në këtë mënyrë do të jeni në gjendje të shijoni plotësisht jetën.

Letra nr 1: Të dashuruarit

Nëse kjo është letra që keni zgjedhur, kjo do të thotë që kohët e fundit jeni shumë të etur të shpenzoni para për teka që e dini se në thelb janë të padobishme. Mundohuni të jeni të kujdesshëm sepse mund të keni probleme financiare nëse shpenzoni dhe shpenzoni pa fund.

Kjo është koha për t’u kujdesur për të tjerët. Kjo letër ju tregon se mund të besoni në shumicën e njerëzve që njihni dhe se do të jetë një kohë e mirë për marrëdhëniet shoqërore. Në këtë kohë të jetës suaj, mund të lindin dashuri të reja. Mos harroni të shijoni momentin.

Letra nr: Perandoresha

Kjo letër zbulon se një përgjegjësi e re së shpejti do të vijë në jetën tuaj. Eshtë diçka e re që do të ndryshojë jetën tuaj. Pavarësisht se është një përgjegjësi e re, kjo e fundit do të jetë një burim gëzimi dhe kënaqësie të madhe. Sipas kësaj letre, periudha negative e jetës suaj do të mbarojë dhe me përfundimin e saj do të vijë një fazë e re e saj. Pengesat do të lihen pas dhe do të jeni në gjendje të shijoni muajt në vijim. Më në fund, pas një kohe të gjatë, ju mund të pushoni dhe të relaksoheni.

Ju jeni një person shumë i hapur dhe shpesh bëni “gabimin” e të qenit shumë i sinqertë me këdo. Pranë jush është një person toksik që kënaqet kur i tregoni diçka negative për jetën tuaj. Mundohuni të mos jeni aq të hapur për të gjithë.

Letra nr: Priftëresha e Lartë

Nëse keni zgjedhur këtë letër, ju ndoshta jeni të rrethuar nga një lloj energjie negative. Mos i jepni shumë rëndësi, ndoshta nuk është ajo që duket. Kjo energji mbase do të materializohet në ndonjë zakon të keq ose në një person që është ziliqar ndaj jush.

Ju do të keni një përvojë veçanërisht të pakëndshme, por si kthim do të merrni mençurinë që do t’ju ndihmojë të mos hasni më kurrë në atë lloj problemi. Jo gjithçka do të shkojë keq, fati do t’ju shoqërojë në çdo aspekt të jetës tuaj, por do të jeni ju që do të mendoni se çfarë është. Nëse punoni shumë më në fund do të jeni në gjendje të arrini një qëllim që ia keni vendosur vetes për një kohë të gjatë. Gjithçka varet nga vullneti juaj.

(Kosova Sot Online)