Këtë hall e kanë të gjitha femrat/ Ja si të shpëtoni nga fryrja e barkut me këto dy përbërës që i keni në shtëpi

  • G.G /
  • 04 dhjetor 2020 - 11:26
Këtë hall e kanë të gjitha femrat/ Ja si të shpëtoni nga fryrja e barkut me këto dy përbërës që i keni në shtëpi

Kjo recetë besohet se ka shp ëtuar mijëra jetë! Lëngu i limonit me sodën e bukës janë një kombinim i fuqishëm i cili shp ëton mijëra jetë çdo vjet.

Edhe pse ac id, pasi lëngu i limonit të metabolizohet, ai krijon një ambient alkalin brenda në trupin tuaj. Është shumë efikas në trajtimin e dispepsisë, kapsllëkut dhe fryrjes së barkut. Gjithashtu, kjo recetë thuhet se parandalon edhe formimin e gu rëve në veshka.

Kur lëngu i limonit kombinohet me sodën e bukës, përfitimet shëndetësore dyfishohen. Ky trajtim natyror shkatërron vetëm qelizat e kan ce rit, duke i lënë ato të shëndetshmet të paprekura.

Kjo është krejtësisht e kundërta e asaj që bën kimioterapia, për shkak se ajo shkat ërron edhe qelizat e shëndetshme.

Si ta përgatitni këtë recetë?

Lexojeni më poshtë:

Në një gotë, shtry dhni një limon dhe shtoni një lugë çaji sodë buke. Më pas, kësaj përzierje shtoni ca ujë.

(Kosova Sot Online)