Flutura që zgjidhni mund të zbulojë anët e fshehura të personalitetit tuaj

  • E.K /
  • 26 February 2021 - 10:26
Flutura që zgjidhni mund të zbulojë anët e fshehura të personalitetit tuaj

Fluturat janë simbole të gjalla të lirisë dhe bukurisë. Shumë artistë i kanë përdorur ato në punimet e tyre si frymëzim dhe si përfaqësimi i lirisë dhe bukurisë së natyrës. Për shkak të natyrës së tyre, ato simbolizojnë ndryshimin dhe rezultatet pozitive që mund të ndodhin.

Më poshtë është një test personaliteti argëtues për të parë se çfarë lloj personi jeni bazuar në fluturën që zgjidhni.

Flutura e parë

Nëse e keni zgjedhur këtë flutur, do të thotë se jeni i ndjeshme, e sinqertë dhe shumë romantike. Ju tregoni shumë dhembshuri për shumë njerëz, madje edhe për ata që nuk i njihni sepse shpesh e vendosni veten në vendin e njerëzve të tjerë. Ju jeni shumë emocional dhe gjithmonë kujdeseni për nevojat dhe ndjenjat e të tjerëve, aq sa i neglizhoni ndjenjat tuaja.

Ndihma për njerëzit e tjerë është në natyrën tuaj dhe ju bëni gjithçka për tjetrin. Sidoqoftë gjithmonë duhet të keni parasysh se problemet tuaja janë po aq të rëndësishme sa problemet e njerëzve të tjerë dhe duhet ta trajtoni veten me aq mirësi sa i trajtoni të tjerët.

Flutura e dytë

Nëse keni zgjedhur këtë flutur do të thotë që ju jeni një person paqësor dhe harmonik. Ju keni një karakter shumë të qetë dhe një personalitet të fortë. Një fjalë që të karakterizon është ekuilibri dhe përpiqesh ta zbatosh atë në çdo aspekt të jetës tënde. Ju besoni se mbajtja e ekuilibrit midis jetës personale dhe asaj profesionale është ideale për shëndetin tuaj mendor. Ju thellësisht besoni se ekuilibri perfekt është çelësi i lumturisë. Mund t’ju kapë paniku kur përballeni me një situatë të pakëndshme dhe e humbni besimin shumë lehtë.

Flutura e tretë

 

Ju jeni një shpirt krijues dhe një person që shihni bukurinë në gjithçka. Ndërsa shumë njerëz thjesht mund të shohin një lule, ju shihni një univers të tërë përmes saj. Ju pëlqen të analizoni gjithçka edhe kur nuk keni nevojë. Analizimi i gjërave është mënyra juaj për të kuptuar jetën. Kjo gjithashtu ju bën një person shumë logjik dhe shumica e njerëzve ju shohin si shumë të pjekur.

Në punën tuaj, ju pëlqen përsosmëria dhe më mirë të humbisni afatin se sa të dorëzoni diçka mesatare në kohë. Gjeni gëzim tek gjërat e vogla  dhe përpiqeni t’ua tregoni këtë të tjerëve që përpiqen t’ju kuptojnë.

Flutura e katërt

Ju jeni ambicioz. Në shkollë, njerëzit ju përshkruanin si një njeri që do arrinit suksese në jetë. Jo domosdoshmërisht si dikush që do të bëhej milioner por dikush që është ambicioz, i organizuar dhe i arrin qëllimet e tij. Ju besoni se keni një qëllim dhe jeni të vendosur ta gjeni dhe të shkëlqeni sepse kjo përcakton personalitetin tuaj. Nuk ju pëlqen përtacia dhe shoqëroheni me njerëz punëtorë. Ju pëlqen të ndiheni të sigurt dhe ndonjëherë keni frikë nga dështimi.

Dështimi është frika juaj më e madhe, por përmes punës ju gjithmonë i vërtetoni vetes se jeni një hap më afër qëllimit tuaj. Ndonjëherë e lini anash jetën personale, por brenda vetes ndiheni fajtorë dhe përpiqeni që t’i qëndroni pranë njerëzve që doni dhe të ndani suksesin tuaj me ta.

Flutura e pestë

Ju jeni entuziast. Nëse e keni zgjedhur këtë flutur do të thotë që ju jeni një individ me shumë entuziazëm . Gjeni gëzim në gjithçka që bëni dhe gjithmonë shihni anën e mirë në çdo situatë. Ëndrra dhe qëllimi juaj në jetë është të grumbulloni sa më shumë përvoja që mundeni sepse besoni se ky është kuptimi i vërtetë i jetës. Një nga frikat tuaja më të mëdha është mërzia.

Ju besoni se mërzia është një burg mendor dhe të jesh i bllokuar në një vend të tillë ndërsa e gjithë bota pret të zbulohet nga ti, është gjëja më e keqe që mund të të ndodhë pasi jeta është kaq e vogël dhe e bukur. Edhe pse bëni shumë gjëra njëkohësisht, përpiqeni që t’i përfundoni në afatin e caktuar. Kjo ju bën që të humbni përqendrimin dhe të mos jeni produktiv në fund të fundit. Por meqenëse kjo është një pjesë e madhe e karakterit tuaj, është diçka që ju bën të dalloheni dhe duhet ta pranoni në vend që të përpiqeni ta ndryshoni.

Flutura e gjashtë

Ju jeni një person logjik: Nëse e keni zgjedhur këtë flutur të bukur, do të thotë që ju jeni një person shumë logjik dhe i mençur. Njerëzit përreth jush gjithmonë vijnë tek ju për këshilla ose kritika të sinqerta dhe konstruktive, sepse ju dini të ndani emocionet tuaja nga një situatë. Ju nuk e lini veten të përfshiheni emocionalisht në ndonjë incident sepse besoni se do t’ju ndalojë të shihni se çfarë është e drejtë dhe çfarë është e gabuar. Për më tepër, ju vendosni moralin mbi të gjitha. Gjithmonë përpiqeni të bëni gjënë e duhur sepse të kesh një vetëdije të pastër është një nga gjërat që vlerëson më shumë.

(Kosova Sot Online)