13 ditët fatale të Mërkurit/ Astrologu shpjegon ç’ndodh në Mars. Zbuloni shenjat e bekuara të muajit

  • G.G /
  • 06 mars 2021 - 11:16
13 ditët fatale të Mërkurit/ Astrologu shpjegon ç’ndodh në Mars. Zbuloni shenjat e bekuara të muajit

Çfarë do të ndodhë në muajin Mars? Pse jemi në 13 ditët e fundit problematike? Astrologu i mirënjohur Jorgo Pulla në programin “Abc e Pasdites” sqaroi rreth ndikimit negativ të Mërkurit tek yjet duke theksuar se jemi në 13 ditët e fundit, fatale të Mërkurit.

“Do shikojmë gjëra vendimtare me Mërkurin, duhet të korrigjojmë gabimet e të shkuarës. Kryesisht të sjell vonesat, për të cilat duhet të kemi parasysh. Njerëzit që ende nuk e kanë mbyllur një çështje, duhet të mundohen ta mbyllin sa nuk është vonë. Flas për njerëzit me dokumentacion, nuk duhet të jenë kokëfortë sepse sjell problem fatale”, tha Jorgo.

Megjithatë këtë muaj ka shenja që janë të favorizuara dhe jo të favorizuara.

https://www.youtube.com/watch?v=6vaOzK1-Qds&feature=emb_title

(Kosova Sot Online)