Këto janë 5 sekretet e grave që mbajnë gjithmonë erë të mirë

  • G.G /
  • 13 mars 2021 - 10:52
Këto janë 5 sekretet e grave që mbajnë gjithmonë erë të mirë

Ato zgjedhin aroma të forta: Jo të gjitha aromat janë krijuar të barabarta. Ndërsa aromat e agrumeve priren të shpërndahen shpejt, ato aromatike dhe të buta me aromë si druri i sandalit tentojnë të zgjasin për një kohë më të gjatë. Pra, nëse jetëgjatësia është shqetësimi juaj kryesor, ju mund të zgjidhni aroma të kësaj familje.

Ato shtresojnë aromat e tyre: Nga xhelët për dush te locionet për trupin dhe vajrat, shumica e parfumeve tuaja të preferuara vijnë në forma të ndryshme. Duke vendosur disa prej tyre së bashku, ju ndërtoni shtresa aromash që rrinë gjatë gjithë ditës.

Ato dinë se ku ta aplikojnë: Shkojnë përtej kyçeve të dorës dhe hedhin parfumin në zona më të ngrohta (dhe shpesh më të fshehura) të trupit, si barku dhe gjoksi, si dhe pas gjunjëve dhe veshëve. Nxehtësia e trupit në këto zona ndihmon në zhvillimin e aromës, në mënyrë që aromat e forta, të mesme dhe të bazës të ndihen plotësisht.

Ato dinë kur ta aplikojnë: Pika e ëmbël është menjëherë pas dushit, ndërsa lëkura juaj është ende pak e lagur. Lagështia ndihmon në mbylljen e aromës. Për më tepër kjo mënyrë do të heq rrezikun e njollosjes së bluzës tuaj të preferuar ose njollosjen e bizhuterive tuaja.

Ato e mbajnë lëkurën të hidratuar me atë aromë: sigurohuni që të lagni lëkurën tuaj para se të vendosni ndonjë parfum. Lëkura e thatë tenton të thithë pak aromë, duke e bërë atë të zbehet më shpejt. Lëkura e lagur i jep aromës diçka për tu ngjitur kështu që zgjat më shumë.

(Kosova Sot Online)