Trendi më i fundit i bukurisë: Vetullat e plota dhe të përcaktuara

  • G.G /
  • 02 prill 2021 - 13:15
Trendi më i fundit i bukurisë: Vetullat e plota dhe të përcaktuara

Ekspertja gjermane e kozmetikës Ricarda Zell tha se vetullat e plota dhe të përcaktuara përfaqësojnë tendencat e fundit të bukurisë, duke vënë në dukje se ato shërbejnë si një kornizë për fytyrën dhe nxjerrin në pah sytë ndërsa mbajmë maskat për shkak të Covid-19.

Tseel shtoi se gratë mund ta arrijnë këtë pamje tradicionale të vetullave në dy hapa të thjeshtë; Aty ku së pari duhet të përdorë një laps për të mbushur boshllëqet në vetulla, më pas zbukuroni dhe rregulloni vetullat me bojë për vetulla.

Në mënyrë që vetullat të duken sa më natyrale, duhet zgjedhur një ngjyrë që është një hije më e çelët se ngjyra natyrale e vetullave.

(Kosova Sot Online)