Test psikologjik: Zgjidhni një imazh dhe zbuloni se çfarë do të thotë kjo për të ardhmen tuaj

  • E.K /
  • 31 May 2021 - 08:44
Test psikologjik: Zgjidhni një imazh dhe zbuloni se çfarë do të thotë kjo për të ardhmen tuaj

Cilën foto keni zgjedhur?

Nr.1

Ju mund të habiteni nga sjellja e ftohtë e dikujt ose nga disa sfida që lindin dhe shkaktojnë konfuzion, ankth dhe vështirësi në marrjen e vendimeve.

Jepini përparësi shëndetit tuaj mendor, kontrolloni mendjen dhe mos lejoni që negativiteti të mbizotërojë. Përballuni me realitetin dhe kujdesuni për jetën tuaj. Një periudhë e ngarkuar ju pret; gjatë kësaj periudhe do të jeni të dashuruar. Do të ketë vështirësi në përmbushjen e marrëveshjes dhe qëllimet tuaja do të jenë të ndryshme.

Ju mungon gëzimi në këtë marrëdhënie dhe jeta juaj duhet të shkojë në një drejtim tjetër. Mendoni me kujdes për aktivitetet aktuale dhe të ardhshme. Ndikimi i palës së tretë është i mundur në marrëdhënie.

Nr.2

Ju duhet të zgjidhni nëse doni të ndryshoni jetën ose të vazhdoni të mendoni për vuajtjet tuaja. Ky imazh tregon frikën e përjetimit të vazhdueshëm të dhimbjes për shkak të fajit që ndjeni, sepse keni një imazh të keq për veten.

Arsyeja për këtë është se ato ju bëjnë të besoni se nuk jeni mjaft të aftë dhe keni frikë të bëni një gabim dhe të bëheni shënjestër e kritikave.

Njerëzit e tjerë nuk dinë asgjë për ju. Jeni ata që mendoni se jeni. Është koha të kontrolloni mendimet, zgjedhjet dhe dëshirat tuaja. Sa më shumë të organizoheni brenda, aq më e organizuar do të jetë jeta juaj e jashtme.

Nr.3

Përqendrohuni në idetë, iluzionet, dëshirat dhe lini pas gjithçka që ju tërheq mbrapsht. Eliminoni gjithçka që nuk është më e dobishme për ju dhe që ju shkakton dhimbje.

Ndiqni dritën në rrugën tuaj që do t’ju çojë atje ku janë të gjitha përgjigjet. Ajo që besoni dhe ajo që ndjeni është më e fortë se gjithçka. Besojeni dhe vazhdoni tutje.

(Kosova Sot Online)