Test psikologjik/ Ajo që shihni në fillim ju tregon se çfarë përshtypje lini tek njerëzit e tjerë

  • E.K /
  • 21 June 2021 - 13:51
Test psikologjik/ Ajo që shihni në fillim ju tregon se çfarë përshtypje lini tek njerëzit e tjerë

A keni menduar ndonjëherë se çfarë mendojnë njerëzit e tjerë kur ju shikojnë? Cila është kjo “përshtypja e parë” që kanë për ty? Bëni këtë provë dhe zbulojeni! Shikoni imazhin vijues dhe përgjigjuni: çfarë patë për herë të parë?

Nëse keni parë:

Kolona

Nëse gjëja e parë që keni parë ishin kolona ose shtylla, mbase kur të tjerët ju shohin, ata mendojnë se jeni të sigurt në vetvete.

Disa madje mund të thonë se jeni pak arrogant ose se jeni të zemëruar, por kjo është për shkak të pozicionit tuaj. Dukesh i fortë dhe i vendosur, por thellë brenda teje ke emocionalitetin tënd, është thjesht çështje besimi ta tregosh dhe të zgjedhësh të zbulosh veten hap pas hapi.

Njerëzit

Nëse gjëja e parë që shihni në foto janë njerëzit, ajo që ata shohin tek ju është karakteri juaj.

Ju keni një personalitet që bie në sy dhe tërheq vëmendjen, nuk kalon pa u vënë re. Mund të jetë për shkak të ndjeshmërisë, çudisë ose një karakteristike tjetër që vini re në mënyrën e të folurit dhe lëvizjes.

Ajo që të tjerët shohin tek ti është një “pjesë e ujërave”.

Të dyja

Nëse përgjigjja juaj ishte se në imazh kolonat dhe njerëzit shihen në të njëjtën kohë, ndoshta ajo që të tjerët shohin tek ju është se jeni një person interesant.

Mund të jetë për shkak të sjelljes tuaj fizike, pamjes ose gjesteve të trupit. Por ka diçka që përcjell një lloj misticizmi që për disa njerëz mund të veprojë si një magnet për joshje.

(Kosova Sot Online)