Prova sesi modeli i vetullës ta ndryshon pamjen më shumë se ndërhyrjet plastike

  • E.K /
  • 16 tetor 2021 - 08:45
Prova sesi modeli i vetullës ta ndryshon pamjen më shumë se ndërhyrjet plastike

Sytë janë dritaret e shpirtit. Ndërsa vetullat janë korniza e tyre elegante. Duke u përpjekur t’i bëjmë sytë tanë më ekspresivë, tendencat në lidhje me formën e vetullave kanë ndryshuar shumë herë.

Vetullat dikur ishin të holla dhe të harkuara, ose të trasha dhe të mbuluara me qime. Fashionistët e kohës së tyre madje ishin gati t’i rruanin vetullat që t’u jepnin formën e dëshiruar.

Bright Side ka sjellë në kujtesë sesi vetullat e disa personazheve të famshëm kanë ndryshuar gjatë gjithë karrierës së tyre. E bashkë me to edhe dukja komplete e fytyrës.

(Kosova Sot Online)