Këpucët dhe çantat që do t’i shihni kudo këtë pranverë-verë

  • 22 janar 2022 - 16:05
Këpucët dhe çantat që do t’i shihni kudo këtë pranverë-verë

Stinët e ngrohta janë këtu dhe na duhet të riorganizojmë garderobën për t’i hapur vend aksesorëve dhe rrobave të pranverës dhe verës.

Këtë vit kemi rikthimin e çantave të mëdha, nuk do dalin nga moda aspak atletet bazike të bardha të thjeshta, do vazhdojmë të shohim çanta me ngjyra që kanë rrip zinxhiri, do kemi shapka me ngjyra dhe gurë shumë klas e sigurisht sandale me takë të lartë dhe mesatare, përgjithësisht me majë trekëndësh e rripa të bukur që theksojnë kyçet e këmbëve.

Më tej ju tregojmë me foto çfarë nuk duhet t’iu mungojë në dollap këtë vit.

(Kosova Sot Online)