A i dini ndryshimet midis burrave dhe grave

  • A.P /
  • 25 May 2022 - 14:45
A i dini ndryshimet midis burrave dhe grave

Njerëzit dhe shimpanzetë ngjajnë më shumë se burrat dhe gratë. Kjo është kaq e pavërtetë. Në fakt, burrat dhe gratë mund të jenë rreth 99.7% të ngjashëm. Por ky 0.3% na bën krejt të ndryshëm dhe i shton disa veçori specifike jetës sonë.

Gratë mund të kalojnë më shumë kohë në tualet.

Burrat kanë dhëmbë më të mëdhenj.

Për gratë, gishti tregues është pothuajse i njëjtë me gjatësinë e mesit.

Meshkujt kanë qerpikë më të gjatë.

Femrat dashurohen më ngadalë se meshkujt.

Burrat e lirë mund të kenë aromë të ndryshme.

Femrat kanë më shumë makthe sesa burrat.

Burrat kanë më pak gjasa të shkojnë te mjeku.

(Kosova Sot Online)