Shenjat më egoiste të horoskopit!

  • G.G /
  • 15 August 2022 - 08:45
Shenjat më egoiste të horoskopit!

Bricjapi

Bricjapët janë të njohur si të palodhur dhe ambiciozë. Qëllimet e tyre do të jenë të dobishme dhe do t’i ndihmojnë njerëzit në fund. Për shkak të kësaj, Bricjapët duhet të vendosin qëllime sociale, si dhe qëllime të lidhura me punën dhe financat. Në këtë mënyrë, edhe nëse bëhen egoistë në arritjet e tepërta, do të përfitojnë të mirën më të madhe.

Peshqit
Peshqit njihen si emocionalisht të ndjeshëm dhe intuitivë. Ata janë shumë empatikë dhe gjithmonë do të dëgjojnë një mik në nevojë – aq sa mund të pyesni veten se si mund të konsiderohen si një nga shenjat më egoiste. Epo, astrologu Inbaal Honigman, vëren se vetëmohimi i tyre ka një paralajmërim: ata preferojnë të ndihmojnë kur ka njerëz që shikojnë.

Demi

Kjo shenjë njihet si kokëfortë, një tipar që mund të duket egoist në situata të caktuara. E sunduar nga Venusi, planeti i dashurisë dhe bukurisë, kjo shenjë është gjithashtu shumë e ndërgjegjshme për imazhin dhe mund të vendosë përsosjen e pamjes së saj mbi ndihmën e një shoku në nevojë. Për fat të mirë, ata mund të kultivojnë një natyrë më vetëmohuese, veçanërisht në romancë. Demi mund të jetë edukues, bujar dhe i dashur. Mirëpo qëllimet e tij janë parësore se sa të tjerët ndonjëherë.

Luani

Shenja e Luanit është egoiste me nevojën e saj për të qenë në qendër të vëmendjes, shpesh duke bërë përpjekje të mëdha për të pasur rrobat më të bukura, historinë më “funny” ose shtëpinë më mbresëlënëse. Ata jetojnë sikur të tjerët janë të destinuar t’i vlerësojnë dhe përkëdhelin. Megjithatë, kjo shenjë nuk do t’ju hedhë poshtë për të arritur pozicionin e saj në qendër të vëmendjes.

(Kosova Sot Online)