Shenjat e horoskopit që e dashurojnë natyrën!

  • G.G /
  • 29 September 2022 - 14:41
Shenjat e horoskopit që e dashurojnë natyrën!

Demi:

A nuk është çudi që Demi ka nevojë për natyrën ashtu si ne të tjerët kemi nevojë për ajër? Demi është një shenjë fikse e tokës, e njohur për të qenit i bazuar, i qëndrueshëm dhe i vendosur. Çfarë ka më themelor sesa të shkelësh në botën natyrore? Një Dem shpesh ka një lidhje të natyrshme me shpirtin e natyrës, pavarësisht nëse e kuptojnë apo jo. Ata janë empatikë ndaj kafshëve, planetit tokë dhe të gjitha gjallesave.

Peshorja:

Peshorja është mishërimi njerëzor i bukurisë. Në fund të fundit, Peshorja drejtohet nga Venusi, planeti i dashurisë dhe të gjitha gjërat e mrekullueshme, kështu që natyrshëm, Peshorja është e lidhur me natyrën. Forma më e pastër e bukurisë gjendet në natyrë. Është vendi ku jetojnë lulet e egra, fluturat, lumenjtë dhe pemët, dhe një Peshore gjen frymëzim në të gjitha. Të qenit i rrethuar nga spiritualiteti i pacenuar dhe i papërpunuar i natyrës i jep Peshores një ndjenjë qëllimi në këtë botë të ashpër.

Shigjetari:

Asnjë shenjë e horoskopit nuk është aq aventurier sa Shigjetari. Ndërsa një Shigjetar mund të gjejë një ndjenjë aventure në qytet, ata kanë më shumë gjasa ta gjejnë atë aty ku mbaron qytetërimi. Vë bast që shumë Shigjetarë kanë fantazuar të lënë gjithçka në jetën e tyre, të paketojnë një çantë shpine dhe të nisen për në Pacific Crest Trail. Ata duan të shërojnë shpirtin e tyre, të zbulojnë gjëra të reja dhe të dëshmojnë se natyra është kaq e bukur.

(Kosova Sot Online)