Nata e parë e dashurisë një zhgënjim, a ndodh kjo sepse nuk jeni në shtrat me personin e duhur? Çfarë duhet të dini

  • G.G /
  • 04 October 2022 - 10:15
Nata e parë e dashurisë një zhgënjim, a ndodh kjo sepse nuk jeni në shtrat me personin e duhur? Çfarë duhet të dini

E keni dashur prej kohësh këtë moment dhe kur më në fund bëni dashuri e kuptoni se ajo alkimi që ishte jashtë shtratit është zhdukur. Mos u shqetësoni, ndonjëherë ju duhet vetëm pak më shumë intimitet…

Ju keni pëlqyer njëri-tjetrin, keni kaluar disa momente së bashku, dëshironi të dilni dhe është normale që me kalimin e kohës të rritet edhe dëshira për t’u njohur në intimitet.

Për disa çifte çdo gjë është perfekte që në fillim: mirëkuptim, dëshirë, besim sikur ta kenë njohur njëri-tjetrin gjithmonë. Për të tjerët, megjithatë, diçka nuk shkon dhe nata e parë e dashurisë është një zhgënjim: pse? A do të thotë kjo se ai/ajo nuk është personi i duhur atëherë?

Çfarë nuk shkon?

Në filmat pas një darke romantike, vazhdimi është pasionante dhe dërrmuese, por në realitet gjërat nuk shkojnë gjithmonë kështu. Mund të ndodhë që sapo të mbërrini në shtëpinë e njërit prej të dyve, diçka ta shuan dëshirën: një ambient i çrregullt dhe i papastër, të brendshmet e tij anti-seksi, duke kuptuar se nuk ka prezervativë me vete ose thjesht siklet dhe turp. për të treguar veten lakuriq për herë të parë.

Nëse, pavarësisht kësaj, përpiqeni të shkoni më tej, nata e parë me siguri do të jetë një zhgënjim; në këto raste, për të shmangur zhgënjimin e mëtejshëm nga dështimi ose pakënaqësia, duhet pasur guximin të ndalet më herët dhe ndoshta ta shtyjë për një kohë tjetër.

Mund të jetë vetëm një ankth i vogël

Shumë njerëz, veçanërisht gratë, kanë nevojë për një atmosferë besimi dhe njohurie të jetë në gjendje të gëzojë plotësisht seksualitetin; Prandaj është normale nëse herët e para që bëjnë dashuri me një partner të ri nuk arrijnë orgazmën ose nuk janë plotësisht të qetë. Megjithatë, ka edhe meshkuj, më të ndjeshëm se të tjerët, që natën e parë të dashurisë e humbasin ereksionin, jo sepse u mungon dëshira dhe dëshira, por se i kaplojnë ankthi i performancës.

Kur, nga ana tjetër, është sinonim i papajtueshmërisë Një natë e parë zhgënjyese nuk do të thotë domosdoshmërisht se do të jetë gjithmonë kështu; shumë shpesh nevojiten disa takime dhe pak më shumë besim për të krijuar një mirëkuptim. Megjithatë, ka disa situata që mund ta bëjnë të qartë se nuk është thjesht një zhgënjim i çastit, por ndoshta një papajtueshmëri dhe në atë rast ndoshta do të ishte më mirë të mbyllej gjëja në syth.

Për shembull, nëse nuk ju pëlqen aroma e tij, ose mënyra se si ai puth apo sillet, do të jetë e vështirë ta rregulloni atë edhe me kalimin e kohës. Në ato raste nuk ka asgjë të keqe nëse vendosni të ndaloni takimin tuaj, sepse përveç karakterit, bashkëfajësisë dhe dashurisë, një çift për të qenë të lumtur duhet të jetë edhe i kënaqur seksualisht.

(Kosova Sot Online)