Ja se si ta eliminoni grisjen e shpeshtë të getave

  • E.K /
  • 02 March 2023 - 09:07
Ja se si ta eliminoni grisjen e shpeshtë të getave

Koha e getave ka filluar. Në vjeshtë e dimër, më shumë sesa kurdo, përdoren geta.

Sidomos nëse ju pëlqejnë fustanet ose jeni në një farë mënyre të detyruara t’i vishni.Po a e keni menduar ndonjëherë sa palë ndërroni për shkak të vrimave të padëshiruara që krijohen sapo materiali i tyre i hollë ngec diku.

Nuk është vetëm shqetësimi për të zgjidhur situatën e pakëndshme, por edhe detyrimi për të blerë sërish një palë të tjera.

Por ka një mënyrë që i forcon shumë getat. Futini ato në ujë kur i nxirrni nga ambalazhi dhe pastaj vendosini në ngrirje

(Kosova Sot Online)