A mund ta dalloni balerinën e fshehur?

  • A.P /
  • 09 March 2023 - 14:49
A mund ta dalloni balerinën e fshehur?

Në mesin e kësaj tufe të flamengove gjendet e fshehur një balerinë.

Por a mund ta gjeni ju balerinën në fjalë?

Imazhi përmban qindra flamengo me ngjyra të ndezura në majë të një gjetheje jeshile të cilët shikojnë në orientime të ndryshme.

Ky imazh u krijua nga kompania e veshjeve të vallëzimit Dancewear Central

Ajo që e bënë enigmën edhe më të vështirë është se veshja e balerinës është me të njëjtën ngjyrë si pendët e zogjve, dhe flokët e saj shumë lehtë mund të ngatërrohen me sqepin e tyre.

(Kosova Sot Online)