Kritiku i ëndrrave: A keni parë një qen në ëndërr?

  • G.G /
  • 05 July 2024 - 13:25
Kritiku i ëndrrave: A keni parë një qen në ëndërr?

Qeni në përgjithësi është një shenjë miqësie , por varet nga mënyra se si e shihni, sepse mund të nënkuptojë edhe të kundërtën.

Nëse thjesht e dëgjoni duke lehur , do të thotë se një person armiqësor dëshiron t’ju dëmtojë, por nuk do t’ia dalë .

Nëse shihni qenin tuaj , ka shumë miq të mirë rreth jush.

Nëse qeni është i huaj dhe ju leh, dikush do të përpiqet t’ju dëmtojë.

Nëse shihni se qeni juaj është i zi , ka një armik të fshehur pranë jush .

Nëse qeni i të huajit është i zi, armiku është i dukshëm .

Nëse një qen lufton me kafshë të tjera për t’ju shpëtuar, kjo do të thotë se një mik po sakrifikohet për ju.

Nëse shihni se po ushqeni një qen të çuditshëm, do të përballeni me mosmirënjohje .

Nëse ushqeni qenin tuaj , do të shpërbleheni për mirësinë tuaj.

Nëse ju kafshon një qen, do të sulmoheni në mënyrë të fshehtë.

Nëse shihni qen duke u grindur , disa “miq” do t’ju përfshijnë në një mosmarrëveshje ligjore .

Nëse shkoni për gjueti me qen, mos kini frikë sepse do të keni mbështetje në kohë të vështira.

(Kosova Sot Online)