Varësia nga seksi gati e vrau, mami shpërthyese: E bëja të paktën 6 herë në ditë me 100 meshkuj (Foto+18) - Lajme - Kosova Sot
Varësia nga seksi gati e vrau, mami shpërthyese: E bëja të paktën 6 herë në ditë me 100 meshkuj (Foto+18)

Varësia nga seksi gati e vrau, mami shpërthyese: E bëja të paktën 6 herë në ditë me 100 meshkuj (Foto+18)

Një mami e varur nga seksi, e cila ka fjetur me më shumë se 100 meshkuj, ka treguar se si obsesioni i saj 10-vjeçar gati e ka vrarë.

Monique Price, 25 vjeç, ka rrëfyer se bënte seks “të paktën gjashtë herë në ditë” me të fejuarin e saj.

Ajo beson se ka bërë marrëdhënie seksuale mbi 1.000 herë me më shumë se 100 partnerë, pasi u bë e varur nga seksi që në moshën 15-vjeçare.

Monique thotë se ka bërë seks të pambrojtur “të vazhdueshëm dhe impulsiv” edhe kur ishte shtatzënë.

Ajo tani pranon se ka qenë një nënë e keqe.

Varësia e saj ishte aq e keqe sa i vinte fëmijët në gjumë dhe dilte nga shtëpia për të bërë seks, e nuk ktheheshe me ditë.

Ama kur ajo njohu dashurinë e jetës, ky i fundit e ndihmoi të shpëtonte nga kjo varësi.

“Sëmundja e varësisë nga seksi është si një varësi ndaj drogës. Do të bësh gjithçka për ta marrë atë…”, tha ajo, teksa po ndërgjegjëson të tjerët.

Dhe ndërsa Monique vazhdon të luftojë me dëshirën për të bërë seks, “të paktën gjashtë herë në ditë”, ajo tha se Brandon e ka ndihmuar të shpëtojë nga varësia e saj seksuale dhe të fokusohet në dashuri, lumturi dhe familje.

(Kosova Sot)

2 orë e 2 minuta më parë
12/12/18