Bill Gates më nuk është njeriu më i pasur në botë - Lajme - Kosova Sot
Bill Gates më nuk është njeriu më i pasur në botë

Bill Gates më nuk është njeriu më i pasur në botë

Sipas një studimi më të fundit të bërë nga “Bloomberg”, pasuria e 500 njerëzve më të pasur në botë është rritur me 23 për qind.

Bill Gates, themeluesi i Microsoftit e ka kryesuar listën e njerëzve më të pasur në botë me 84 miliardë dollarë, por në vitin 2017 vjen edhe e papritura.

Gates nuk është më në vendin e parë si njeriu më i pasur në botë, por këtë vend e ka zënë presidenti i “Amazon” dhe “Washington Post” , Jeff Bezos.

Pasurisë së tij iu shtuan 34.4 miliardë dollarë në vitin 2017 dhe në total pasuria e Jeffit kap shifrat prej 96.6 miliardë dollarë.

(Kosova Sot)

11 orë e 45 minuta më parë
20/01/19