Ndërprerje e rrymës në komunën e Mitrovicës - Lajme - Kosova Sot
Ndërprerje e rrymës në komunën e Mitrovicës

Ndërprerje e rrymës në komunën e Mitrovicës

KEDS ka njoftuar se në komunën e Mitrovicës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Këto janë vendet që do të ketë ndërprerje:

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 12.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 71075001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shipol. Vaganicë, Vernicë dhe Pirq.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosjen e kabllos bistek 10 kV nëpër shtylla të reja të tensionit të mesëm dhe lëshimin në punë.

(Kosova Sot)

18 orë e 25 minuta më parë
15/12/18