Hertica: Shumë subjekte politike do të kenë frikën - Lajme - Kosova Sot
Hertica: Shumë subjekte politike do të kenë frikën

Hertica: Shumë subjekte politike do të kenë frikën

Gjykim dhe vlerësim me refleksion negativ për një proces të shpejtë të tanishëm zgjedhor, pa asnjë ndryshim në skenën politike dhe pa e përfunduar reformën zgjedhore ka edhe analisti Ali Hertica. "Kur është çështja e shkuarjes në zgjedhje të jashtëzakonshme, shumë subjekte politike do të kenë frikën, sepse nuk do kalojnë pragun, po qe se nuk u bëhen marioneta subjekteve të mëdha, siç e bëri AKR me LDK-në", u shpreh ai për "Kosova Sot". Sipas Herticës, praktika e deritanishme ka dëshmuar se në Kosovë kemi, kryesisht në pjesën dërmuese, një politikë destruktive.

(Kosova Sot)

15 orë e 43 minuta më parë
16/12/18