Prokurorët të shantazhuar, aktakuza të porositura nga nëntoka kriminale

  • 22 mars 2019 - 18:53
Prokurorët të shantazhuar, aktakuza të porositura nga nëntoka kriminale

Nesër në të partishmen kosovare me besimin dhe tirazhin më të madh në Kosovë, “Kosova Sot”, do të lexoni shkrimin se pse në Kosovë prokurorët ngrenë aktakuza të porositura nga pushtetarët e inkriminuar dhe nëntoka kriminale, ndërkaq mbyllin sytë dhe heshtin mbi prova dhe fakte të bollshme për krimin e organizuar që ekziston, për korrupsionin, nepotizmin dhe keqpërdorimet që i bëjnë pushtetarët kosovarë për çdo ditë?!

Si blihen, shantazhohen apo kërcënohen e frikësohen prokurorët në Kosovë, duke mos denjuar as të mirren me shkeljet e përditshme ligjore që bëhen në çdo institucion në Kosovë, si në nivelin qendror ashtu edhe në atë komunal!?...

Për këto e shumë materiale tjera, lexojeni të përditshmen kosovare numër një në Kosovë, “Kosova Sot”.

(Kosova Sot)